Dagligdagen

Børnehaven åbner kl. 7.00 og indtil kl. 8.00 er der hyggestund i køkkenet i stueetagen, hvor børnene kan få te og mælk. 

Ca. kl. 8.00 fordeler man sig på de to etager. I løbet af formiddagen sættes forskellige aktiviteter i gang, afhængig af årstider eller hvad der er planlagt på forhånd.

Børn skal afleveres i børnehaven inden kl: 9.00 medmindre andet er aftalt.

Der er samling på de to stuer kl. 9.00, her synges og fortælles historier eller oplevelser. Børnene har mulighed for at sige noget til hele gruppen, man optræder for hinanden, og der er rig mulighed for at lære at lytte til hinanden. 

Ca. kl. 11.00 er der frokost, efterfulgt af sovetime for de børn der har behov. Alle andre børn kommer på legepladsen på dette tidspunkt, uanset vejret.

Mellem kl. 14.00 og 15.00 får børnene lidt frugt. Om sommeren og afhængig af vejret er vi ude i ca. 1-2 timer eller resten af dagen. 

Den tid, som de voksne har råderum over, anvendes ofte til aktiviteter omkring årstider og højtider, idet vi finder det vigtigt at videregive traditioner til børnene. Hovedsageligt om formiddagen er der ofte tilbud om mindre aktiviteter, som børnene kan lave. De voksne strukturerer også den daglige samling om formiddagen, hvor børnene lærer at lytte til hinanden, tale i en større gruppe, tage imod små beskeder og ikke mindst hygge sig og synge sange.